Oppo Realme X își prezintă camera selfie pop-up într-un nou teaser; Vedem și fotografii oficiale

492 ori
<b>Oppo Realme X își prezintă camera selfie pop-up într-un nou teaser; Vedem și fotografii oficiale</b>Peste doar 2 zile și cei de la Oppo au programat un eveniment de presă în China, subiectul showului fiind lansarea smartphone-ului Realme X care în ultima vreme a beneficiat de multe leak-uri și teasere. Fix un teaser nou vedem

Peste doar 2 zile și cei de la Oppo au programat un eveniment de presă în China, subiectul showului fiind lansarea smartphone-ului Realme X care în ultima vreme a beneficiat de multe leak-uri și teasere. Fix un teaser nou vedem astăzi, material care ne prezintă în detaliu camera selfie pop-up din zona superioară ce va fi acționată automat la apăsarea shortcut-ului dedicat din cadrul aplicației Camera.

Oppo Realme X

Observăm din noul teaser faptul că acest telefon va avea un panou frontal cu muchii înguste pe 3 laturi, excepția fiind marginea inferioară care are o dimensiune mai generoasă. Avem de-a face cu un telefon ce sosește într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă glossy ce adoptă nuanțe gradient precum albastru sau alb după cum se poate vedea și în fotografiile integrate aici.

Oppo Realme X

Oppo Realme X aduce o cameră duală în spate cu senzor principal de 48 megapixeli și un alt detaliu dezvăluit este că telefonul oferă un scanner de amprente integrat în ecran. Știm că pe partea hardware trebuie să ne așteptăm la un procesor octa-core Snapdragon 710 sau Snapdragon 855, 6 sau 8 GB RAM și la 128 GB de stocare flash. De asemenea mai primim și baterie de 4000 mAh și o cameră selfie de 16 mpx.

Așteptăm lansarea de pe 15 mai pentru a afla și suma la care va fi vândut acest nou smartphone.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×