LG brevetează un telefon fără butoane fizice, cu 4 camere în spate puse "în cruce" și un model cu o singură cameră mare

847 ori
<b>LG brevetează un telefon fără butoane fizice, cu 4 camere în spate puse "în cruce" și un model cu o singură cameră mare</b>LG nu e deloc străină de brevete şi proprietăţi intelectuale noi în ultima vreme, pregătindu-se de modele noi din Seria G, dar şi o serie M şi chiar pliabile. Azi aflăm că sud coreenii au brevetat un telefon fără butoane fizice

LG nu e deloc străină de brevete şi proprietăţi intelectuale noi în ultima vreme, pregătindu-se de modele noi din Seria G, dar şi o serie M şi chiar pliabile. Azi aflăm că sud coreenii au brevetat un telefon fără butoane fizice. Conceptul nu e deloc nou şi a fost încercat şi de Meizu şi Vivo pe telefoane prototip sau concept.

Brevet LG

De fapt avem două brevete aici, variaţiuni pe aceeaşi temă. Pe de o parte avem un telefon cu 4 camere în spate dispuse "în cruce", dar şi un breton mic pentru camera selfie în faţă. Acest brevet a fost înregistrat în octombrie 2019 şi publicat în aprilie 2019. Ca idee compania sud-coreeană a mai brevetat şi un telefon cu 16 camere, deci nu ne mai surprinde nimic din rândul iniţiativelor sale.

Brevet LG

Totuşi trebuie spus că LG nu are încă un telefon quad camera pe piaţă, doar modele cu cameră triplă. A se remarca faptul că aici nu avem un cititor de amprente în spate, deci e probabil integrat în ecran. Nu avem nici urmă de butoane fizice, nici pe dreapta, stânga şi nici sus sau jos. Posibil să avem butoane virtuale sau capacitive în locul lor, eventual gesturi, că tot au fost la modă pe LG G8.

Brevet LG

LG mai are încă un brevet interesant pentru încă un telefon, de această dată cu muchii înguste ale ecranului şi breton picătură. Are o singură cameră în spate, dar cu un modul mare, circular. Aici avem totuşi butoane fizice, pentru volum şi încă două pentru Power şi Google Assistant probabil. Având în vedere cât de jos e unul din butoane, ar putea fi totuşi unul pentru cameră.

Încă nu e clar în ce serie se vor încadra aceste modele: G, V, M, K sau Q.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×