Oppo Realme 5s vine pe 20 noiembrie cu o baterie de 5000 mAh, 4 camere în spate

625 ori
<b>Oppo Realme 5s vine pe 20 noiembrie cu o baterie de 5000 mAh, 4 camere în spate</b>Cred că de la Xiaomi Redmi Note 8 Pro încoace să ai 4 camere pe un telefon cu preţ accesibil a devenit noua normă. Cel mai nou exemplu de acest gen este Oppo Realme 5s, care va sosi pe 20 noiembrie, cu o baterie de 5000

Cred că de la Xiaomi Redmi Note 8 Pro încoace să ai 4 camere pe un telefon cu preţ accesibil a devenit noua normă. Cel mai nou exemplu de acest gen este Oppo Realme 5s, care va sosi pe 20 noiembrie, cu o baterie de 5000 mAh la bord şi o cameră quad. Azi avem noi detalii despre el.

Cu 2 zile în urmă aflam că telefonul va veni cu o cameră principală de 48 MP şi că se lansează pe 20 noiembrie. Ca design terminalul seamănă mult cu telefonul Realme 5 prezentat în august. Spatele este de o culoare roşie şi aminteşte de "lava proaspătă care curge din vulcan". Smartphone-ul a fost deja afişat pe site-ul magazinului indian Flipkart şi vine cu un display cu breton picătură, în care se ascunde o cameră de 12 MP, 13 MP sau 16 MP.

În spate avem o cameră quad, iar alături de senzorul de 48 MP aşteptăm unul de 8 MP cu obiectiv ultra wide, camera de 2 MP Bokeh şi camera de 2 MP Macro. Realme 5 avea un procesor Snapdragon 665 şi 3 sau 4 GB RAM şi mă aştept la dotări similare şi aici. Aş specula că se păstrează şi ecranul de 6.5 inch, dar nu ar strica un salt de la rezoluţie HD la Full HD. Cititorul de amprente rămâne în spate şi sunt surprins să văd că Realme 5s avea port microUSB 2.0, care ar fi cazul să fie schimbat cu un USB-C.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×