Oppo Realme XT bifează o mega scăpare: randări oficiale, fotografii hands-on și specificații ajung online

1.076 ori
<b>Oppo Realme XT bifează o mega scăpare: randări oficiale, fotografii hands-on și specificații ajung online</b>La o zi distanță de la apariția într-o primă imagine oficială iată că Realme XT, primul smartphone Oppo echipat cu o cameră foto principală de 64 megapixeli bifează un mega leak. Avem parte de randări oficiale, liste de specificații

La o zi distanță de la apariția într-o primă imagine oficială iată că Realme XT, primul smartphone Oppo echipat cu o cameră foto principală de 64 megapixeli bifează un mega leak. Avem parte de randări oficiale, liste de specificații, dar și de numeroase fotografii hands-on surprinse de către oameni din presa chineză care par a fi luat parte la un eveniment de tip pre-lansare al ineditului device.

Realme XT

Avem în primul rând randări oficiale ale telefonului din diferite unghiuri, imagini ce dezvăluie design-ul adoptat aici. Avem parte de un corp unibody cu ramă metalică la mijloc și un panou spate din sticlă sau plastic glossy ușor curbat pe marginile laterale și colorat într-o nuanță gradient. Vedem butoanele de volum, power/unlock, camera din spate și în zona frontală ecranul cu decupaj picătură sus.

Urmează o galerie generoasă de fotografii hands-on în care smartphone-ul se lasă admirat și în care vedem și setup-ul quad-camera mai îndeaproape. Acesta va include un senzor principal de 64 megapixeli, o cameră foto ultra-wide de 8 megapixeli, un senzor de 2 megapixeli pentru captura macro și nu în ultimul rând o cameră foto de 2 megapixeli pentru bokeh.

Oppo Realme XT

Cât despre celelalte dotări, pe listă avem un ecran Super AMOLED de 6.4 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 712, 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Va oferi suport pentru alimentare rapidă Super VOOC 3.0, tehnologie HyperBoost 2.0 și interfața ColorOS 6 aplicată peste Android. La ultima verificare, lansarea ar trebui să aibă loc undeva la final de septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×