Reduceri și Campanii Online #324: Azi Cărturești, PC Garage, iHunt, IT Galaxy [...]

608 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #324: Azi Cărturești, PC Garage, iHunt, IT Galaxy [...]</b>Dacă vă aflați în căutarea de reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în cadrul căreia veți descoperi o listă a celor mai proaspete

Dacă vă aflați în căutarea de reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în cadrul căreia veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din online. Sunt multe promoții atractive de care puteți profita și așa cum v-am obișnuit, la final de articol găsiți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Printre cele mai populare smartphone-uri mid-range ale momentului îl avem și pe Samsung Galaxy A50, telefon cu ecran generos FHD+, decupaj picătură în zona superioară, cameră foto triplă în spate și chiar scanner de amprente integrat în display. În varianta cu 4 GB RAM și 64 GB stocare ajunge să coste doar 1.067 lei în oferta QuickMobile.ro odată cu aplicarea codului promo QUICK202.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×