Realme XT, primul smartphone Oppo cu senzor foto de 64 megapixeli apare într-o imagine oficială

1.015 ori
<b>Realme XT, primul smartphone Oppo cu senzor foto de 64 megapixeli apare într-o imagine oficială</b>După modele precum Realme 5 și Realme 5 Pro, chinezii de la Oppo pregătesc un telefon și mai interesante - acela fiind Realme XT - primul smartphone al companiei ce va sosi echipat cu o cameră foto de 64 megapixeli în spate

După modele precum Realme 5 și Realme 5 Pro, chinezii de la Oppo pregătesc un telefon și mai interesant - acela fiind Realme XT - primul smartphone al companiei ce va sosi echipat cu o cameră foto de 64 mpx în spate. Potrivit ultimelor detalii ajunse în online, acesta va debuta pe finalul lunii septembrie și va avea tot dotări din zona mid-range. Azi îl vedem și într-o imagine oficială dezvăluită de Realme.

Randarea poate fi admirată mai sus și ne prezintă zona din spate a device-ului, acolo unde vom avea un setup quad-camera cu senzor principal de 64 mpx. Nu putem să nu observăm și capacul din sticlă cu nuanțe gradient, iar un detaliu interesant este lipsa scanner-ului de amprente fizic de aici, ceea ce înseamnă că am putea primi un cititor de amprente integrat în ecran.

Această din urmă speculație ne poate da de înțeles și că panoul folosit va fi unul OLED. Revenind însă la setup-ul foto, știm că senzorul de 64 mpx va fi unul Samsung ISOCELL Bright GW1, însoțit de unul ultrawide, unul super-macro și de un senzor pentru captura bokeh.

Așteptăm ca în perioada următoare să aflăm mai multe detalii, inclusiv dotări. Aparent un procesor Qualcomm s-ar afla la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×