Oppo Reno 2 5G are scăpări sub formă de randări, teaser video; Vine cu 4 camere, zoom 20x

Autor:  | Publicat în:  Oppo 458 ori
<b>Oppo Reno 2 5G are scăpări sub formă de randări, teaser video; Vine cu 4 camere, zoom 20x</b>Oppo Reno 2 a avut o scăpare zilele trecute, ocazie cu care am aflat că va sosi pe 28 august și că va avea 4 camere foto. Acum avem scăpări despre o versiune Oppo Reno 2 5G, care apare în randări și teasere

Oppo Reno 2 a avut o scăpare zilele trecute, ocazie cu care am aflat că va sosi pe 28 august și că va avea 4 camere foto. Acum avem scăpări despre o versiune Oppo Reno 2 5G, care apare în randări și teasere. Terminalul cel nou are numele de cod PCKM70 și a fost certificat de către CCC (Compulsory Certification Agency) din China.

Acea certificare a dezvăluit dotări precum încărcarea rapidă la 20W și suportul pentru conectivitate 5G. Handset-ul va avea 4 camere în spate și suport pentru zoom 20X (zoom hibrid cel mai probabil). Nu m-ar mira să aibă o tehnologie similară cu cea de pe Huawei Mate 30 Pro. 

Design-ul va rămâne în continuare unul pe bază de cameră pop up selfie oblică în stil "aripioară de rechin". Look-ul spatelui seamănă mult cu cel al lui Oppo Reno de prima generație. Doar prezența celei de-a patra camere schimbă rețeta,dar camerele rămân aliniate pe verticală. Oppo a lansat și un clip video în care detaliază funcțiile de stabilizare de pe Oppo Reno 2.

Avem și o funcție Ultra Steady Video, care face să avem capturi în mișcare rapidă foarte bine stabilizate (conform teaserului video). Oppo Reno 2 e așteptat să debuteze pe 28 august, cu o cameră Time of Flight extra față de setup-ul triplu de pe Reno. Vom avea și încărcare rapidă VOOC 3.0, care în câteva zeci de minute alimentează telefonul la 100% și procesor Snapdragon 855.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×