Oppo Reno 2 5G are scăpări sub formă de randări, teaser video; Vine cu 4 camere, zoom 20x

579 ori
<b>Oppo Reno 2 5G are scăpări sub formă de randări, teaser video; Vine cu 4 camere, zoom 20x</b>Oppo Reno 2 a avut o scăpare zilele trecute, ocazie cu care am aflat că va sosi pe 28 august și că va avea 4 camere foto. Acum avem scăpări despre o versiune Oppo Reno 2 5G, care apare în randări și teasere

Oppo Reno 2 a avut o scăpare zilele trecute, ocazie cu care am aflat că va sosi pe 28 august și că va avea 4 camere foto. Acum avem scăpări despre o versiune Oppo Reno 2 5G, care apare în randări și teasere. Terminalul cel nou are numele de cod PCKM70 și a fost certificat de către CCC (Compulsory Certification Agency) din China.

Acea certificare a dezvăluit dotări precum încărcarea rapidă la 20W și suportul pentru conectivitate 5G. Handset-ul va avea 4 camere în spate și suport pentru zoom 20X (zoom hibrid cel mai probabil). Nu m-ar mira să aibă o tehnologie similară cu cea de pe Huawei Mate 30 Pro. 

Design-ul va rămâne în continuare unul pe bază de cameră pop up selfie oblică în stil "aripioară de rechin". Look-ul spatelui seamănă mult cu cel al lui Oppo Reno de prima generație. Doar prezența celei de-a patra camere schimbă rețeta,dar camerele rămân aliniate pe verticală. Oppo a lansat și un clip video în care detaliază funcțiile de stabilizare de pe Oppo Reno 2.

Avem și o funcție Ultra Steady Video, care face să avem capturi în mișcare rapidă foarte bine stabilizate (conform teaserului video). Oppo Reno 2 e așteptat să debuteze pe 28 august, cu o cameră Time of Flight extra față de setup-ul triplu de pe Reno. Vom avea și încărcare rapidă VOOC 3.0, care în câteva zeci de minute alimentează telefonul la 100% și procesor Snapdragon 855.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×