Oppo A9 își dezvăluie o mare parte dintre dotări; Îl vedem și în randări cu iz oficial

Autor:  | Publicat în:  Oppo 440 ori
<b>Oppo A9 își dezvăluie o mare parte dintre dotări; Îl vedem și în randări cu iz oficial</b>Cei de la Oppo continuă să aducă noi și noi telefoane în segmentul mid-range de pe piață, cel mai proaspăt model fiind Oppo A9 care se pregătește de debut luna viitoare. Acest smartphone își dezvăluie astăzi o bună parte

Cei de la Oppo continuă să aducă noi și noi telefoane în segmentul mid-range de pe piață, cel mai proaspăt model fiind Oppo A9 care se pregătește de debut luna viitoare. Acest smartphone își dezvăluie astăzi o bună parte dintre dotările hardware și îl vedem totodată reprezentat și într-o serie de randări cu iz oficial care ne confirmă variantele de culoare în care va sosi la vânzare. 

Oppo A9

Din punct de vedere al design-ului telefonul de față seamănă destul de mult cu ce am mai văzut în ultima vreme lansat de către compania chineză, fiind adoptată o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă glossy ce reflectă lumina într-un mod special, așa numitul gradient.

Avem parte de un panou frontal cu muchii înguste și decupaj picătură, aici fiind oferit un ecran de 6 - 6.2 inch. La interior se află o baterie generoasă de 4020 mAh cu suport pentru încărcare rapidă VOOC 3.0 la 20W și aflăm că va exista o singură configurație cu 6 GB RAM + 125 GB de stocare flash. Procesorul ar putea fi un MediaTek Helio sau un Snapdragon 6xx.

În spate găsim un scanner de amprente și o cameră duală cu senzor principal de 48 mpx. Prețul vehiculat pentru acest telefon este de aproximativ 225 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×