Oppo Reno 2 își prezintă design-ul și dotările via TENAA; Certificarea confirmă cele 4 camere foto din spate

627 ori
<b>Oppo Reno 2 își prezintă design-ul și dotările via TENAA; Certificarea confirmă cele 4 camere foto din spate</b>În ultima săptămână am avut parte și de leak-uri pentru Oppo Reno 2, viitorul smartphone pregătit de chinezi ce va oferi upgrade-uri în special la capitolul captură foto. Știam pe seama unor scăpări anterioare faptul

În ultima săptămână am avut parte și de leak-uri pentru Oppo Reno 2, viitorul smartphone pregătit de chinezi ce va oferi upgrade-uri în special la capitolul captură foto. Știam pe seama unor scăpări anterioare faptul că de această dată vom primi 4 camere foto în spate și că varianta flagship ar urma să ofere zoom hibrid 20x. Astăzi descoperim și cum se prezintă la capitolul design modelul mid-range intitulat simplu Reno 2.

Oppo Reno 2

Pe lângă acesta va exista modelul de top Reno 2 (20x Zoom), dar și alte variante precum Reno 2Z și Reno 2F aparent. Revenind la varianta de bază descoperim că aceasta are într-adevăr 4 camere foto în spate, setup ce include un senzor principal de 48 mpx (f/1.7), unul telephoto de 13 mpx, unul ultrawide de 8 megapixeli și unul de 2 megapixeli pentru bokeh. 

Oppo Reno 2

Telefonul are un ecran AMOLED de 6.5 inch cu rezoluție FHD+, procesor octa-core de 2.2 GHz (posibil Snapdragon 730G), 8 GB RAM și 128 GB sau 256 GB stocare flash în funcție de varianta aleasă. Primim baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 20W potrivit unei certificări 3C și pe partea software ColorOS 6 bazat pe Android 9.0 Pie. 

Oppo Reno 2 păstrează mecanismul de cameră selfie pop-up de la modelul original, în cazul de față sistemul găzduind un senzor de 16 mpx. Ca dimensiuni acesta măsoară 9.6 mm în grosime și cântărește 189 grame. Va debuta pe 28 august și îl vom găsi pe negru, verde și roz. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×