Oppo Reno Lite este certificat de TENAA; Are cameră duală în spate și 6 GB RAM

522 ori
<b>Oppo Reno Lite este certificat de TENAA; Are cameră duală în spate și 6 GB RAM</b>Prin intermediul celor de la TENAA descoperim astăzi faptul că pe lângă modelele Oppo Reno, Reno 10x Zoom și Reno 5G va mai exista și o variantă Oppo Reno Lite cu dotări mai modeste și preț mai accesibil

Prin intermediul celor de la TENAA descoperim astăzi faptul că pe lângă modelele Oppo Reno, Reno 10x Zoom și Reno 5G va mai exista și o variantă Oppo Reno Lite cu dotări mai modeste și preț mai accesibil. Această versiune tocmai a primit certificarea și descoperim pe această cale faptul că sosește echipată cu un ecran generos de 6.4 inch ce oferă tehnologie AMOLED și scanner de amprente integrat sub.

Oppo Reno Lite

Are un procesor octa-core de 2.2 GHz, 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash și o cameră selfie de 16 megapixeli integrată de această dată într-un decupaj picătură și nu un mecanism pop-up precum avem în cazul modelelor mai sus menționate din serie. Renunțarea la mecanismul pop-up ajută la o creștere a bateriei care ajunge la 3950 mAh în cazul de față.

Referitor la camerele foto din spate, acestea sunt în număr de 2 și vorbim despre un senzor principal de 48 mpx, respectiv unul secundar de 5 megapixeli care ajută la bokeh. Design-ul panoului spate rămâne similar cu cel de pe Oppo Reno și aflăm că această variantă Lite rulează Android 9.0 Pie cu interfața Color OS 6.0 aplicată peste. 

Nu ne mai rămâne decât să așteptăm lansarea! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×