Oppo Reno ACE va inaugura standardul de alimentare rapidă la 65W; Se lansează în octombrie

900 ori
<b>Oppo Reno ACE va inaugura standardul de alimentare rapidă la 65W; Se lansează în octombrie</b>Cei de la Oppo pregătesc multe noutăți în perioada următoare, iar printre lansări de terminale Realme ni se pregătesc și flagship-uri din seria Reno după cum descoperim chiar astăzi. Firma chineză tocmai ce a confirmat faptul că

Cei de la Oppo pregătesc multe noutăți în perioada următoare, iar printre lansări de terminale Realme ni se pregătesc și flagship-uri din seria Reno după cum descoperim chiar astăzi. Firma chineză tocmai ce a confirmat faptul că viitorul său terminal numit Oppo Reno Ace va inaugura standardul de alimentare rapidă la 65W, o creștere cu adevărat notabilă chiar și dacă ne uităm la actuala tehnologie de încărcare Oppo la 50W.

Informația vine direct de la vice-președintele Oppo și anume Brian Shen care s-a folosit de contul său Weibo pentru a oferi un teaser asociat viitorului smartphone. Deși nu au fost dezvăluite mai multe detalii despre tehnologie și timpul necesar pentru alimentarea completă a bateriei incluse pe Reno, aflăm că telefonul va intra în producție chiar de luna viitoare.

Teasere anterioare au scos la iveală prezența unei baterii generoase de 4000 mAh la pachet și dacă ar fi să fac o supoziție, mă aștept ca acest acumulator să fie încărcat în 40 minute până la 100% cu aportul acestei tehnologii, sau poate chiar mai rapid. De asemenea, se pare că device-ul va avea și ecran 90 Hz. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×