Oppo Reno este certificat de TENAA înaintea lansării din aprilie; Ecran de 6.4 inch OLED și 8 GB RAM

711 ori
<b>Oppo Reno este certificat de TENAA înaintea lansării din aprilie; Ecran de 6.4 inch OLED și 8 GB RAM</b>Printre smartphone-urile așteptate cu nerăbdare luna viitoare îl avem și pe Oppo Reno, terminal care s-a afișat de multe ori în online, fie în imagini/randari, fie în teasere ce aveau rolul de a ne dezvălui performanțele

Printre smartphone-urile așteptate cu nerăbdare luna viitoare îl avem și pe Oppo Reno, terminal care s-a afișat de multe ori în online, fie în imagini/randări, fie în teasere ce aveau rolul de a ne dezvălui performanțele camerei foto din spate. Știm că acesta va oferi zoom lossless 10x și am văzut chiar fotografii de tip mostre ale capabilităților sale în materie de zoom, fiind un rival pentru Huawei P30 Pro.

Oppo Reno

Astăzi descoperim că Oppo Reno tocmai ce a primit certificarea TENAA, într-una dintre variantele sale ce aduce procesor Snapdragon 710 la bord (va exista și o varianta cu SD855). Ne este confirmat pe această cale design-ul pe care l-am mai văzut anterior în randări și avem ocazia să aflăm și mare parte dintre dotările sale hardware.

Specificații Oppo Reno:

  • Display: 6.4 inch, AMOLED, FHD+
  • Procesor: Snapdragon 710
  • Memorie: 6/8 GB RAM + 128/256 GB stocare
  • Cameră: selfie 16 mpx / spate 48 + 5 mpx
  • Baterie: 3680 mAh

Ei bine, telefonul sosește cu un ecran AMOLED de 6.4 inch ce oferă rezoluție FHD+ de 2340 x 1080 pixeli și îl vom găsi în diferite configurații pe piață după cum urmează: 6 GB RAM + 128 GB stocare, 6 GB RAM + 256 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 256 GB stocare. 

Aflăm că această variantă a lui Oppo Reno dispune de un scanner de amprente integrat în ecran și de baterie de 3680 mAh. O veste interesantă este accea că doar flagship-ul cu SD855 va beneficia de camera cu zoom 10x, un modul triplu și de o baterie mai mare cu suport pentru încărcare la 50W. Așteptăm acum lansarea de pe 10 aprilie! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×