Oppo Reno se afișează în randări proaspete, cu mecanism de cameră selfie pop-up ceva mai diferit; Amintește de o brichetă Zippo

811 ori
<b>Oppo Reno se afișează în randări proaspete, cu mecanism de cameră selfie pop-up ceva mai diferit; Amintește de o brichetă Zippo</b>Pe data de 10 aprilie avem notat în calendar și evenimentul Oppo în cadrul căruia va debuta sub-brandul Reno și un prim smartphone din această serie, model numit simplu Oppo Reno. Am aflat multe despre noul dispozitiv

Pe data de 10 aprilie avem notat în calendar și evenimentul Oppo în cadrul căruia va debuta sub-brandul Reno și un prim smartphone din această serie, model numit simplu Oppo Reno. Am aflat multe despre noul dispozitiv pe seama ultimelor leak-uri, inclusiv faptul că va pune accentul pe captura foto, având un sistem de zoom lossless 10x care a și fost pus la treabă după cum vedeam într-o serie de mostre.

Oppo Reno

E drept că la un moment dat am văzut și câteva randări ale sale, dar astăzi avem ocazia să privim asupra unor imagini mai credibile care scot la iveală un detaliu neașteptat. Este vorba despre camera selfie de tip periscop care merge pe o abordare diferită față de ce am văzut până acum, amintind oarecum de o brichetă Zippo.

Oppo Reno

Mecanismul pop-up seamănă și cu o aripioară de rechin și vedem că aici este găzduită camera selfie + blițul LED. Există și un clip video pe care îl puteți vedea mai jos și unde ni se dezvăluie faptul că mecanismul se va acționa automat din aplicația de cameră foto odată ce alegem modul de captură selfie. 

Ideea este interesantă dar dimensiunile generoase ale acestei componente ar putea fi problematice, zonă în care se poate aduna mai mult praf fiind predispusă la defecțiuni pe viitor. În altă ordine de idei vă amintim că Oppo Reno este așteptat să sosească în două variante diferite, cea mid-range cu procesor Snapdragon 710 și cea flagship cu procesor Snapdragon 855 la bord. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×