Oppo Reno apare listat de un retailer chinez înaintea debutului; Vedem cele 4 variante de culoare în randări

544 ori
<b>Oppo Reno apare listat de un retailer chinez înaintea debutului; Vedem cele 4 variante de culoare în randări</b>Pe data de 10 aprilie avem notată în calendar și lansarea lui Oppo Reno, un nou telefon ce va fi capabil de zoom lossless 10x pe care l-am descoperit aproape în totalitate pe seama leak-urilor din ultimele săptămâni

Pe data de 10 aprilie avem notată în calendar și lansarea lui Oppo Reno, un nou telefon ce va fi capabil de zoom lossless 10x pe care l-am descoperit aproape în totalitate pe seama leak-urilor din ultimele săptămâni. Ce-i drept mai sunt detalii rămase de dezvăluit în cadrul evenimentului de lansare, atunci când vom afla cât costă device-ul și dacă este cazul să ne așteptăm la un debut internațional ulterior celui din China.

Oppo Reno

Între timp avem totuși ocazia să privim asupra unor randări proaspete ale dispozitivului, fiind vorba despre materiale postate de către retailerul chinez JD.com. Vedem aici varianta Lite de Oppo Reno, cea care va opta pentru un procesor Snapdragon 710 și pentru o cameră duală în spate (care aparent nu va fi capabilă de zoom-ul deosebit al modelului flagship cu CPU SD855).

Toate aceste imagini de față ne prezintă cele 4 variante de culoare în care va sosi terminalul, majoritatea fiind nuanțe gradient care în mod interesant sunt aplicate și ramei metalice. Telefonul are muchii foarte înguste în jurul ecranului, inclusiv în zona inferioară și avem de-a face aici cu o carcasă unibody cu față-spate din sticlă.

Camera selfie este integrată sub forma unui mecanism pop-up care se va ridica la acționarea modului selfie și scanner-ul de amprente aflați că este integrat în ecran. Lansarea are loc peste 9 zile și probabil între timp vor mai sosi câteva leak-uri. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×