Samsung dezvăluie suma la care va fi vândut Galaxy S10 5G pe piața din Coreea de Sud

1.584 ori
<b>Samsung dezvăluie suma la care va fi vândut Galaxy S10 5G pe piața din Coreea de Sud</b>Pe lângă smartphone-ul pliabil Galaxy Fold, mai așteptăm debutul unui alt smartphone Samsung la fel de interesant și anume Galaxy S10 5G - acesta fiind primul device mobil din portofoliul sud-coreenilor ce aduce suport 5G

Pe lângă smartphone-ul pliabil Galaxy Fold, mai așteptăm debutul unui alt smartphone Samsung la fel de interesant și anume Galaxy S10 5G - acesta fiind primul device mobil din portofoliul sud-coreenilor ce aduce suport 5G. După câteva speculații legate de data debutului comercial, aflăm astăzi și suma la care va fi vândut handset-ul pe piața din Coreea de Sud și astfel face o idee despre suma la care va debuta global.

Ei bine, Samsung dezvăluie că Galaxy S10 5G va avea un preț de aproximativ 1220 dolari pentru varianta cu 256 GB stocare flash, respectiv 1.365 dolari pentru varianta cu 512 GB stocare. Pentru piața europeană ne așteptăm astfel la convertirea acestor prețuri în euro și poate chiar adaosuri comerciale de până la 100-200 euro.

În Coreea de Sud, primul smartphone 5G Samsung va debuta comercial începând din data de 5 mai. Ulterior device-ul va ajunge și pe piața din SUA prin intermediul operatorilor precum Verizon în această primăvară. Vă reamintim, că S10 5G aduce 4 camere foto în spate, baterie de 4500 mAh și un ecran generos de 6.7 inch. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×