Oppo România devine realitate! Filiala locală are asociat și un domeniu web, fiind gata de debut

2.903 ori
<b>Oppo România devine realitate! Filiala locală are asociat și un domeniu web, fiind gata de debut</b>Începutul săptămânii ne rezervă multe surprize, inclusiv pe plan local unde au loc mișcări interesante. După cum aflați încă din titlul postării de față, Oppo România este acum oficial având asociat și un domeniu web

Începutul săptămânii ne rezervă multe surprize, inclusiv pe plan local unde au loc mișcări interesante. După cum aflați încă din titlul postării de față, Oppo România este acum oficial având asociat și un domeniu web. Este vorba despre opporomania.ro, site aflat în construcție în momentul de față și deținut de către o companie înregistrată anul trecut în România.

Deși denumirea site-ului nu se află în rând cu celelalte filiale Oppo (ex: oppo.com/es, oppo.com/nl), putem garanta că este vorba despre Oppo la mod oficial. Nu știm încă forma juridică prin care ajunge acest producător în România și ar putea fi cazul unui distribuitor unic și direct, unul oficial. 

Aflați că Oppo este o firmă din China lansată în 2001 și aflată sub conducerea companiei-mamă BBK Electronics care mai are în portofoliu și brandurile Vivo, Realme și OnePlus. Aici la Mobilissimo am avut ocazia să punem mâna pentru prima dată pe un telefon Oppo în 2013, acel device fiind Oppo Find - cel mai subțire smartphone din România în acel an. 

Anii au trecut și am avut recenzii și pentru modele precum Oppo Find 5 sau Oppo Find 7a. Acum smartphone-urile dezvoltate de către această companie sunt la mare căutare și impresionează în special prin design-ul adoptat, dotările high-end și accentul pus pe partea de fotografiere. Așteptăm vești proaspete despre debutul Oppo în România și revenim cu detalii! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×