Oppo e pe cai mari: vrea să lanseze telefoane cu procesor Snapdragon 855, Helio P80 şi P90

1.524 ori
<b>Oppo e pe cai mari: vrea să lanseze telefoane cu procesor Snapdragon 855, Helio P80 şi P90</b>În ultima vreme numele celor de la Oppo este prezent aproape zilnic prin știrile noastre și a celor din afară, asta prin simplul fapt că firma chineză a reușit să impresioneze plăcut publicul odată cu lansarea lui Oppo Find X. Pentru perioada

Numai despre Oppo se vorbeşte în ultima vreme. Compania a dat tonul trendului cu breton în formă de picătură de apă pe Oppo F9, iar acum ar pregăti nişte super flagshipuri cu super procesoare. Se vorbeşte despre Snapdragon 855, Helio P80 şi P90.

Oppo a avut câteva premiere în ultimii ani, precum acea încărcare super rapidă VOOC, dar şi zoom optic 5X. Au fost şi printre primii cu scanner de amprente în ecran şi cameră glisantă. Recent au descoperit şi scanarea facială 3D. În 2019 vor trece la artileria grea, prinzând câteva exclusivităţi la procesoare. Îmi amintesc când Xiaomi se lupta să fie prima cu telefon cu procesor Snapdragon 835 sau 845 şi aproape că le-a ieşit.

Pe de altă parte, MediaTek nu a lansat încă procesoarele Helio P80 şi P90, deci vorbim doar în teorie aici. Cel puţin unul dintre ele ar urma să ajungă pe telefoanele Oppo din Seria R la anul. Cât despre Snapdragon 855, pe el îl vom găsi pe Galaxy S10, HTC U13 şi LG G8 la anul. Ştim că va veni la pachet cu un modem 5G şi va fi bazat pe proces de 7 nm. Ar avea ca punct de pornire Snapdragon 850, care e testat în aceste zile pe laptopuri şi nu prea impresionează la prima vedere.

Cert e că Oppo pare o forţă de neoprit şi în ritmul ăsta Apple ar putea pierde locul 3 în favoarea lor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×