Cum arată un Galaxy Note9 cu un kilogram de aur pe spate?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.203 ori
<b>Cum arată un Galaxy Note9 cu un kilogram de aur pe spate?</b>Ori de câte ori se lansează un flagship mai deosebit pe piață vedem cum companii din Rusia de regulă decid să ofere variante excentrice cu carcase din aur, diamante și piele de crocodil. În cazul lui Note9 descoperim astăzi creația celor de la

Dacă aveţi un kilogram de aur prin casă 1. nu mai spuneţi nimănui şi 2. puteţi face precum cei de la Caviar şi să împodobiţi un Samsung Galaxy Note 9. Asta în cazul în care cei 1000+ de euro plătiţi pe telefon nu erau de ajuns.

Galaxy Note 9 Caviar

Ştim că în fiecare an nişte ruşi sau firme din Dubai fac o adevărată artă din împopoţonarea celor mai noi flagshipuri Android şi iPhone cu aur, diamante şi platină. Ruşii de la Caviar au luat în primire Samsung Galaxy Note 9 şi l-au făcut o adevărată momeală pentru Ocean's 8. Cât costă rezultatul? De 60 de ori mai mult decât varianta originală, asta vă zic sigur. Caviar a folosit un kilogram de aur pentru a acoperi spatele telefonului, ceea ce mi se pare enorm.

Galaxy Note 9 Caviar

Practic ai un lingou lipit de un smartphone. Produsul se numeşte Galaxy Note 9 Fine Gold Edition şi costă "doar" 60.000 de dolari. Acesta e preţul pentru modelul de 128 GB, iar cel de 512 GB ajunge la 61.000 de dolari. Chilipir ce mai. Cine are nevoie de două maşini Tesla Model 3 sau 2 Jaguar-uri când îşi poate lua acest telefon? Să sperăm că tot acel aur topit nu afectează utilizarea stylusului sau temperatura telefonului.

Mă întreb dacă şi stylusul e poleit cu aur sau măcar încrustat cu diamante... Un telefon pentru Cristiano Ronaldo aş zice.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×