Orange a lansat un serviciu prin care se pot alimenta cartele prepay din peste 100 de țări

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.048 ori
<b>Orange a lansat un serviciu prin care se pot alimenta cartele prepay din peste 100 de țări</b>Orange a lansat la nivel global un serviciu prin intermediul căruia clienții din peste 100 de țări pot alimenta cartele prepay. Acesta poartă numele Orange Top-Up și se adresează celor care au rude sau prieteni care locuiesc sau lucrează în alte...

Orange a lansat la nivel global un serviciu prin intermediul căruia clienții din peste 100 de țări pot alimenta cartele prepay. Acesta poartă numele Orange Top-Up și se adresează celor care au rude sau prieteni care locuiesc sau lucrează în alte țări.

Alimentarea unei cartele prepay prin intermediul serviciului Orange Top-Up se realizează într-un mod foarte simplu. Utilizatorul va trebui doar să introducă numărul de telefon vizat, alegerea unei sume și într-un final, plata cu cardul. După ce au fost urmați acești pași, utilizatorul va primi un sms de confirmare a transferului făcut.

Pentru moment, serviciul este disponibil în 3 monede: euro, dolari US și rand sud-african și în 5 limbi: engleză, franceză, spaniolă, italiană și portugheză. Aflăm că pot beneficia de acest serviciu clienții a peste 350 de operatori din 100 țări. De asemenea, compania acceptă plați cu cardul bancar din 39 țări, printre care se numără și România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×