Orange devine operator convergent fix-mobil; lansează servicii de internet prin fibră optică, telefonie fixă și televiziune

1.999 ori
<b>Orange devine operator convergent fix-mobil; lansează servicii de internet prin fibră optică, telefonie fixă și televiziune</b>Orange România anunță astăzi lansarea unui pachet de servicii convergent fix-mobil, utilizatorii deja existenți având posibilitate de a opta și pentru internet prin fibră optică, televiziune digitală sau prin cablu, și pentru telefonie fixă. Ni se pune la

La evenimentul Orange din data de 28 aprilie când am făcut cunoștiință cu noul CEO al companiei, am aflat și faptul că operatorul avea să lanseze servicii convergente fix-mobil curând, și asta ca urmare a unui parteneriat încheiat cu Telekom România. Acest din urmă operator pune la dispoziția Orange rețeaua de fibră optică, în timp ce Orange oferă acces la rețeaua 4G/4G+ proprie.

Astăzi, aceste servicii convergente sunt anunțate oficial de către Orange, pachetul fiind compus din internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu, și telefonie fixă. Putem astfel încheia doar un contract pentru servicii multiple, și asta doar cu un singur operator. 

Pentru moment, oferta este disponibilă doar pentru orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă până la finalul anului și în alte zone urbane din țară. Prin serviciul de internet prin fibră optică numit Orange Home Net, operatorul ne pune la dispoziție 3 pachete diferite cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate sosind cu un router WiFi inclus. 

În cazul în care sunteți deja clienți Orange cu abonamente pentru serviciile mobile, prețul pentru aceste pachete de internet sunt cuprinse între 7 și 11 euro (cu TVA inclus). De asemenea, putem opta și pentru Orange TV, modalitate prin care primim acces la peste 160 canale TV, și posibilitatea de a urmări filmele și serialele preferate pe telefon, tabletă sau laptop, prin Orange TV Go.

Utilizatorii vor putea alege din 3 pachete de bază - Analog, Explore și Global - și 5 opțiuni extra (HBO, Maxpack). Aceste pachet includ de la 51 la 121 canale TV și au prețuri standard între 6 și 9 euro pentru clienții Orange abonați la serviciile mobile. Nu în ultimul rând, există și Orange Home Fix - serviciul de voce fixă prin care se oferă 100 minute naționale, și 100 minute în rețea (lunar), pentru doar 1.25 euro taxă lunară.

Detalii suplimentare despre acest despre pachetele disponibile, găsiți pe orange.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×