Orange Dive 71: Design foarte arătos având în vedere segmentul de produs

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.011 ori
<b>Orange Dive 71: Design foarte arătos având în vedere segmentul de produs</b>De obicei asociem telefoanele cu panou din sticlă în faţă şi spate cu preţuri mari şi flagship-uri, dar uneori această abordare de design e transplantată şi în game de preţ mai accesibile. E şi cazul lui Orange Dive 71, care are un design arătos.

De obicei asociem telefoanele cu panou din sticlă în faţă şi spate cu preţuri mari şi flagship-uri, dar uneori această abordare de design e transplantată şi în game de preţ mai accesibile. E şi cazul lui Orange Dive 71, care are un design arătos.

Terminalul are un panou frontal din sticlă 2.5D şi în spate găsim tot sticlă. Designul e de tip unibody, deci îi putem accesa slot-urile doar folosind cheiţa metalică oferită la pachet. Construcţia acestui handset e solidă şi porţiunile laterale au aderenta bună şi textura de plastic, pentru că rama metalică chiar e acoperită cu plastic aici.

Orange Dive 71 stă comod în mână, e uşor de folosit cu o singură mână şi nu e alunecos. Dă senzaţia de jucărie, fiind destul de uşor pentru diagonală sa de 5.2 inch. Cântăreşte doar 133 de grame, măsoară 7.8 mm în grosime, deci e şi destul de subţire. E drept că butoanele laterale puteau fi ceva mai protuberante pentru a fi apăsate mai comod.

Porţiunile din sticlă sunt magnet de amprente, dar acesta rămâne un telefon arătos şi comod. E de altfel unul dintre cele mai sexy telefoane ca look, la sub 200 de euro, cel puţin dintre cele testate de noi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×