Orange Dive 71: Design foarte arătos având în vedere segmentul de produs

1.128 ori
<b>Orange Dive 71: Design foarte arătos având în vedere segmentul de produs</b>De obicei asociem telefoanele cu panou din sticlă în faţă şi spate cu preţuri mari şi flagship-uri, dar uneori această abordare de design e transplantată şi în game de preţ mai accesibile. E şi cazul lui Orange Dive 71, care are un design arătos.

De obicei asociem telefoanele cu panou din sticlă în faţă şi spate cu preţuri mari şi flagship-uri, dar uneori această abordare de design e transplantată şi în game de preţ mai accesibile. E şi cazul lui Orange Dive 71, care are un design arătos.

Terminalul are un panou frontal din sticlă 2.5D şi în spate găsim tot sticlă. Designul e de tip unibody, deci îi putem accesa slot-urile doar folosind cheiţa metalică oferită la pachet. Construcţia acestui handset e solidă şi porţiunile laterale au aderenta bună şi textura de plastic, pentru că rama metalică chiar e acoperită cu plastic aici.

Orange Dive 71 stă comod în mână, e uşor de folosit cu o singură mână şi nu e alunecos. Dă senzaţia de jucărie, fiind destul de uşor pentru diagonală sa de 5.2 inch. Cântăreşte doar 133 de grame, măsoară 7.8 mm în grosime, deci e şi destul de subţire. E drept că butoanele laterale puteau fi ceva mai protuberante pentru a fi apăsate mai comod.

Porţiunile din sticlă sunt magnet de amprente, dar acesta rămâne un telefon arătos şi comod. E de altfel unul dintre cele mai sexy telefoane ca look, la sub 200 de euro, cel puţin dintre cele testate de noi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×