Orange aduce la vânzare noi smartphone-uri Xiaomi: Mi 8 Lite și Mi Mix 3 acum în ofertă

3.096 ori
<b>Orange aduce la vânzare noi smartphone-uri Xiaomi: Mi 8 Lite și Mi Mix 3 acum în ofertă</b>Încă din toamna anului trecut operatorul Orange România a început să listeze la vânzare smartphone-uri marca Xiaomi, device-uri pe care mulți le apreciază datorită raportului preț-specificatii. Astfel după modele precum Redmi 5 și

Încă din toamna anului trecut operatorul OrangeRomânia a început să listeze la vânzare smartphone-uri marca Xiaomi, device-uri pe care mulți le apreciază datorită raportului preț-specificatii. Astfel după modele precum Redmi 5 și Mi Mix 2s, iată că de astăzi în portofoliul companiei ajung și smartphone-uri mai actuale, fiind vorba despre Xiaomi Mi 8 Lite - un mid-range arătos și despre Mi Mix 3, un flagship în toată regula.

Xiaomi Mi 8 Lite

Mi 8 Lite poate fi achiziționat la liber pentru suma de doar 239 euro sau cu abonamentul recomandat Orange ME 25 la un preț de doar 75 euro. Acesta aduce un ecran Full HD+ de 6.26 inch, procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM + 64 GB stocare, cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate și cameră selfie de 24 mpx. O baterie de 3300 mAh se află la pachet și primim și scanner de amprente.

Xiaomi Mi Mix 3

Cât despre Xiaomi Mi Mix 3, acesta vă este un flagship tare cunoscut mai ales acum după ce v-am prezentat și recenzia sa video inaugurată în noul format pe YouTube - device ce atrage privirea prin ecranul său edge-to-edge și mecanismul slider de cameră. Are ecran AMOLED FHD+ de 5.99 inch, procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB stocare, cameră duală în spate și costă 608,99 euro la liber sau 159 euro cu abonament Orange ME 45.

Ofertă telefoane Xiaomi:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×