Xiaomi brevetează design-ul lui Mi Mix 4; Vine cu ecran edge-to-edge complet și fără butoane fizice

6.179 ori
<b>Xiaomi brevetează design-ul lui Mi Mix 4; Vine cu ecran edge-to-edge complet și fără butoane fizice</b>Marea dorință a producătorilor de pe piața smartphone este clar aceea de a livra un device cu ecran edge-to-edge complet și deși am avut câteva tentative de acest fel, nimeni nu a reușit să renunțe complet la muchiile din jurul ecranului

Marea dorință a producătorilor de pe piața smartphone este clar aceea de a livra un device cu ecran edge-to-edge complet și deși am avut câteva tentative de acest fel, nimeni nu a reușit să renunțe complet la muchiile din jurul ecranului sau la un nivel extrem precum ne-am fi așteptat. Xiaomi ar putea totuși să ne surprindă în acest an prin Mi Mix 4, telefon al cărui design tocmai ce a fost certificat.

Brevet Xiaomi

Deși nu se indică faptul că este vorba despre fix acest device în brevetul de față, știm că cei de la Xiaomi au venit mereu cu tehnologii în premieră pe seria Mix, gamă caracterizată și de conceptul edge-to-edge. Astfel, după un Mi Mix 3 (review aici) cu mecanism slider și raport corp-ecran de 85% sunt șanse mari să primim un smartphone de-a dreptul spectaculos. 

Brevet Xiaomi

Schițele descoperite de către Letsgodigital.org ce sunt afișate în acest articol scot la iveală un telefon cu ecran edge-to-edge și muchii ultra-înguste ale panoului frontal, aproape invizibile chiar. Este menționat faptul că display-ul este curbat spre toate cele 4 laturi și această caracteristică ne este prezentată și în planul lateral din care vedem handset-ul. 

Acesta are un singur port la bord și anume unul USB Type-C la bază, iar butoanele lipsesc cu desărvârșire fix ca la modelele concept Meizu Zero și Vivo Apex 2019. În spate are o cameră duală și pentru că nu vedem nici urmă de senzor selfie apare în ecuație posibilitatea ca aceasta să fie integrată sub display sau să fie încă o dată vorba despre un mecanism slider.

Mai sus vedeți și câteva randări realizate de către publicația olandeză pe seama schiței extrase din brevet. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×