Prima postare de pe Weibo via 5G vine din partea președintelui Xiaomi, folosindu-se un Mi Mix 3 (5G)

2.994 ori
<b>Prima postare de pe Weibo via 5G vine din partea președintelui Xiaomi, folosindu-se un Mi Mix 3 (5G)</b>Iată că weekend-ul ne aduce și o premieră din China acolo unde a apărut prima postare de pe Weibo realizată prin intermediul unei conexiuni 5G. Telefonul utilizat a fost un Xiaomi Mi Mix 3 (5G) și persoana cu update-ul este nimeni altul decât

Dacă vă amintiți, în cadrul lansării lui Xiaomi Mi Mix 3 de acum aproximativ o lună nimeni altul decât președintele companiei confirma că device-ul de față va primi ulterior și o variantă cu suport 5G la bord. În continuare nu știm când se va întâmpla această lansare, dar astăzi descoperim că în China a avut loc prima postare via 5G de pe Weibo, update-ul sosind chiar din partea președintelui Xiaomi, Lin Bin.

Acesta a folosit o variantă 5G de Mi Mix 3 pentru a scrie următorul text: "Acesta ar putea fi primul update de pe Weibo via 5G". Din păcate doar atât avem dezvăluit astăzi, deși ar fi fost util să aflăm perioada posibilă în care modelul cu suport pentru noul standard de conectivitate va fi disponibil comercial.

Cel mai probabil mă aștept ca debutul să vină în primele luni din 2019, atunci când și companii precum Samsung pregătesc lansarea unor terminale speciale de genul. Și Motorola are în plan un asemenea device, dar și ceilalți jucători de pe piață ca Huawei, LG și cu siguranță și Google.

Vă amintim că Xiaomi Mi Mix 3 este cel mai accesibil flagship cu mecanism slider de pe piață, acesta costând doar 503.23 euro pe GeekBuying - asta cu livrare prioritară ce nu mai implică plata de TVA și alte taxe. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×