Gadgeteer Awards: Telefonul anului 2010, desemnat de bloggeri și de public prin vot

2.023 ori
<b>Gadgeteer Awards: Telefonul anului 2010, desemnat de bloggeri și de public prin vot</b>Gadgeteer.ro și Vodafone România au anunțat organizarea Gadgeteer Awards, premiile care vor recunoaște meritele celor mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut. Astfel vom afla dacă cel mai bun smartphone al anului 2010 este același cu cel din...

Gadgeteer.ro și Vodafone România au anunțat organizarea Gadgeteer Awards, premiile care vor recunoaște meritele celor mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut. Astfel vom afla dacă cel mai bun smartphone al anului 2010 este același cu cel din topul nostru, iPhone 4.

Sunt toate șansele ca podiumul Gadgeteer Awards să arate ca al nostru, cu iPhone 4 pe primul loc, Samsung Galaxy S pe 2 și HTC Desire pe 3, după cum se vede și în imaginea de mai sus. în ce privește secțiunea de vot destinată publicului, aceasta este deschisă pentru voturi în perioada 1-15 februarie, folosind aplicația Facebook disponibilă pe pagina Vodafone.

Există și un motiv pentru care ar trebui să fiți și mai interesați de această inițiativă: un premiu din partea Vodafone. Este vorba despre cele 3 telefoane care se vor clasa pe primele locuri și care vor fi acordate prin tragere la sorți de către operator. Votarea și tombola sunt accesibile doar pentru utilizatorii care au împlinit 18 ani.

Pentru a participa la Gadgeteer Awards, va trebui să aveți un cont activ pe Facebook, completat cu numele real, vârsta și o adresă de email validă. Apoi va trebui să accesați aplicația specială pusă la dispoziție de Vodafone. Puteți vota doar o singură dată și doar un singur telefon dintre cele 15 propuse pe Facebook.

Clasamentul va fi anunțat pe 16 februarie iar cei 3 câștigători vor fi trași la sorți în aceeași dată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×