Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale

2.560 ori
<b>Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale</b>Comunicat de presă: Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale Bucuresti, 6 decembrie 2010. Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale catre retele fixe si mobile din Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia si Uniunea...

Comunicat de presă:

Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale Bucuresti, 6 decembrie 2010.

Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale catre retele fixe si mobile din Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia si Uniunea Europeana[1]. Oferta este valabila pentru abonati si clienti PrePay si va putea fi activata din 6 decembrie.
 
Orange propune tarife speciale pentru cei care vor sa vorbeasca in strainatate. Abonatii persoane fizice pot pot alege o noua optiune cu 30 de minute internationale la 4,03[2] euro/luna, iar clientii PrePay beneficiaza de 10 minute internationale cu 1,5 euro/luna. Clientii business au la dispozitie optiunea cu 70 de minute internationale la 8 euro/luna.
 
Clientii se bucura de tarife speciale si pentru convorbirile efectuate dupa terminarea minutelor incluse in optiune: 0,15 euro/minut pentru abonati persoane fizice; 0,20 euro/minut pentru clienti PrePay; 0,12 euro/minut pentru clienti business. Pentru orice convorbire, primul minut este indivizibil, apoi taxarea se face la secunda.
 
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în magazinele Orange.[1]Lista completa a tarilor poate fi gasita pe www.orange.ro.

[2]Toate tarifele prezentate in comunicat nu includ TVA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×