Orange Love este Internet, televiziune şi mobil într-un singur pachet, de la 8 euro pe lună

2.057 ori
<b>Orange Love este Internet, televiziune şi mobil într-un singur pachet, de la 8 euro pe lună</b>Cei de la Orange România anunță astăzi lansarea pachetului de servicii numit Orange Love, acesta conținând internet, televiziune și beneficii pe mobil la un loc. Costă doar 8 euro pe lună și există opțiuni pentru întreaga familie în cazul în care vreți

Pentru că a venit toamna binging-ul pe mobil e mai atractiv acum, la adăpost de ploaie. Ca atare Orange România vine cu o serie noua de oferte, care combină Internetul, televiziunea şi mobilul într-un singur pachet. Acestea vin sub numele de Orange Love, pe care îl detaliem mai jos.

Orange Love este o serie de pachete de servicii complete, dedicate întregii familii. Prin intermediul acestora veţi beneficia de Internet prin fibră optică, pentru acasă, dar şi beneficii pentru mobil şi 100% acoperire 4G în toate oraşele din ţară. Cei care au abonamente Orange pentru servicii mobile vor putea alege serviciul de Internet prin fibră pentru a atinge viteze de download în locuinţe de până la 300 Mbps. Un astfel de serviciu extra costă 8 euro pe lună şi aduce la pachet gratuit serviciul de televiziune, cu 54 de canale incluse.

Canalele TV se văd şi pe mobil prin aplicaţia Orange TV Go (iOS, Android). Dacă vreţi cel mai mare pachet de programe TV, plătiţi doar 3 euro în plus pe lună şi ajungeţi la 119 canale. De asemenea dacă sunteţi gamer sau streamer şi vreţi extra viteză la Internetul prin fibră, puteţi opta pentru pachetul cu viteze de download până la 1000 Mbps, tot pentru încă 3 euro în plus.

Un bonus odată cu achiziţia Internetului prin fibră este dublarea Internetului mobil faţă de planul tarifar existent. Familiile cu două sau mai multe abonamente Orange vor primi odată cu pachetele Orange Love și 50 GB Internet mobil în fiecare lună, pentru toţi membrii familiei. Serviciile din pachetele Orange Love sunt incluse pe aceeaşi factura.

Ce trebuie să reţineţi? Pe scurt: 8 euro pe lună şi aveţi Internet prin fibră + mobil + televiziune. Mai sus aveţi un scurt clip despre cât de uşoară este instalarea fibrei Orange. Mai multe detalii despre Orange Love găsiţi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×