Blitz Brigade Rival Tactics Review (Acer Switch 3): Clash Royale e clonat binişor, dar acest titlu devine rapid plictisitor (Video)

1.209 ori
<b>Blitz Brigade Rival Tactics Review (Acer Switch 3): Clash Royale e clonat binişor, dar acest titlu devine rapid plictisitor (Video)</b>Iubitorii jocului Clash Royale vor aprecia și titlul numit Blitz Brigade pe care noi l-am jucat pe tableta Acer Switch 3 ce rulează sistemul de operare Windows 10. Este vorba despre un joc tower-defense unde scopul principal este acela de a ne apăra

Gameloft se pricepe binişor să cloneze jocuri şi avem exemple gârlă. Modern Combat e fix Call of Duty, NOVA este Halo şi Crysis, iar Blitz Brigade e Team Fortress. Ei bine acelaşi Blitz Brigade a primit un spinoff care schimbă genul de joc, cunoscut ca Blitz Brigade Rival Tactics. Titlul îl clonează pe Clash Royale, dar nu o face chiar rău.

Blitz Brigade Rival Tactics

Conceptul de bază rămâne acelaşi: avem 3 minute să dovedim un adversar, care are 3 turnuri pe care le distrugem cu soldățeii noștri. Cine are mai multe turnuri la final câştigă. Există 2 benzi pe care să ne trimitem unităţile, dar şi atacuri aeriene. Spre deosebire de Clash Royale, care paria pe orci, goblini, uriaşi sau alte creaturi medievale, aici avem personaje mai moderne. Sunt luate din FPS-ul Blitz Brigade şi includ tancuri, sniperi, grenadieri, ingineri şi drone chiar.

Blitz Brigade Rival Tactics

Fiecare se descurcă bine într-o anumită situaţie, sniperul acoperă o zonă mare, dar nu are viaţa multă, iar o escadrilă de drone e cuminţită cu un air strike. Jocul e distractiv, mai ales în ultimul minut când primiţi energia din acea bară laterală mai rapid. Am uitat să vă spun că trebuie să cheltuiţi puncte de energie pentru a chema unităţile respective. Grafica e probabil punctul forte aici, animațiile fiind bine puse la punct și doza de CGI cartoonish și eye candy exploziv este bine reglată.

Blitz Brigade Rival Tactics

Sunt şanse să terminaţi la egalitate cu adversarul, caz în care începe o rundă fulger. Evident unităţile ne vin sub formă de cărţi de joc şi le putem upgrada atunci când avem destul cash şi cărţi. Numărul de unităţi e foarte mare şi ne putem crea o serie de deck-uri cu strategii asociate. Jocul este gratuit în Store-uri şi este şi axat pe multiplayer şi clar dependent de conexiunea online.

În condiţiile în care Clash Royale a avut vara trecută un concurs la Bucureşti e clar faptul că jocul a prins la români. Şi clona sa Blitz Brigade Rival Tactics are şanse să prindă, doar că parcă e puţin mai plictisitoare. Îi acordăm o notă de 8 din 10 și îl puteți descărca de aici pentru Android, de aici pentru iOS și de aici pe Windows 10!

Review joc Blitz Brigade, prezentat pe Acer Switch 3:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×