Moto Z2 Play este fotografiat alături de pachetul de retail; lansarea ar avea loc pe 1 iunie!

1.063 ori
<b>Moto Z2 Play este fotografiat alături de pachetul de retail; lansarea ar avea loc pe 1 iunie!</b>Săptămâna începe și cu un leak destul de interesant pentru Motorola Moto Z2 Play, telefon pe care îl vedem fotografiat alături de pachetul de retail de culoare roșie. Cutia în care telefonul este comercializat se axează pe simplitate și cel puțin în cazul

Și Motorola Moto Z2 Play are parte de un leak astăzi, zi în care vedem produsul fotografiat alături de pachetul de retail și în care aflăm că lansarea sa ar fi programată pentru data de 1 iunie. Imaginile pe care le vedeți mai jos par a proveni din Spania și remarcăm faptul că ambalajul în care telefonul va fi comercializat se axează pe simplitate, fără elemente de design deosebite care să iasă în evidență într-un fel sau altul.

Moto Z2 Play

La interiorul cutiei regăsim încărcătorul TurboPower, cablul USB Type-C și o altă punguță în care cel mai probabil vom găsi o pereche de căști audio. Sticker-ul aplicat pe ecranul telefonului ne dezvăluie faptul că primim aici un display Full HD de 5.5 inch, o baterie de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare.

Avem menționat și prezența unui scanner de amprente, a suportului pentru modulele Moto Snaps și totodată faptul că primim aici o cameră foto principală de 12 megapixeli ce adoptă tehnologia Dual Pixel similară cu cea văzută pe Samsung Galaxy S7/S8 și care se remarcă printr-o focalizare foarte rapidă. 

Lansare moto z2 play

Pe lângă aceste fotografii, în mediul online și-a făcut apariția și o presupusă invitație de presă pentru lansarea lui Moto Z2 Play, lansare programată pentru data de 1 iunie. Aflăm cât costă handset-ul modular și alte detalii despre acesta de Ziua Copilului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×