Orange Romania a atins pragul de 10 milioane de clienti

1.475 ori
<b>Orange Romania a atins pragul de 10 milioane de clienti</b>Ieri a fost o data istorica pentru celebrul operator autohton, Orange Romania, care a atins pragul de 10 milioane de clienti. Astfel, compania detine o cota de piata de aproximativ 50%, urmata de rivalii sai, Vodafone si Cosmote. Aceasta performanta a...

Ieri a fost o data istorica pentru celebrul operator autohton, Orange Romania, care a atins pragul de 10 milioane de clienti. Astfel, compania detine o cota de piata de aproximativ 50%, urmata de rivalii sai, Vodafone si Cosmote.

Aceasta performanta a fost atinsa in cei peste 10 ani de cand Orange este unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata romaneasca. Numai in ultimii 3 ani, numarul clientilor operatorului "portocaliu" a crecut cu 5 milioane, un numar surprinzator pentru o companie romaneasca, si chiar si pentru France Telecom. Ca la orice prag pozitiv atins, Orange are sperante mari pentru viitor, promitand clientilor sai ca va oferi din 2008 conexiuni mobile broadband cu viteze de pana la 14.4Mbps in locul celor 3G+ de 7.2Mbps.

La aceasta ora, reteaua de magazine Orange include 76 de filiale, plus 1000 de magazine partenere, oferind clientilor asistenta si consiliere. Serviciul clienti este functional datorita celor 800 de angajati ai acestui departament, care raspund doleantelor abonatilor zilnic. 10 milioane de persoane care au avut incredere in brandul Orange inseamna practic ca una din doua persoane ar alege operatorul, in momentul achizitionarii unui telefon mobil, semn de incredere in potentialul companiei si in serviciile sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×