Reclame dinamice, acum si pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.105 ori
<b>Reclame dinamice, acum si pe iPhone</b>Profitand de lansarea celebrului SDK iPhone, Relevantis a lansat astazi solutia Dynamic Ads pentru iPhone. Platforma este prima care suporta reclame interactive prin AJAX direct pe telefonul mobil, permitand advertiserilor sa interactioneze cu clientii...

Profitand de lansarea celebrului SDK iPhone, Relevantis a lansat astazi solutia Dynamic Ads pentru iPhone. Platforma este prima care suporta reclame interactive prin AJAX direct pe telefonul mobil, permitand advertiserilor sa interactioneze cu clientii intr-un mod personalizat.

Platforma permite continutului creativ al unei reclame sa se schimbe in functie de gusturile utilizatorului. Aceste reclame animate sunt de asemenea expandabile imediat, oferind mai multe informatii, o experienta mai buna si castiguri mai mari pentru publisheri. Developerii aplicatiilor pentru iPhone si cei care creeaza site-uri optimizate pentru iPhone vor putea folosi aceasta solutie pentru a castiga de pe urma continuturilor lor, oferind consumatorilor o experienta sustinuta financiar de reclame.

Cu ajutorul noii tehnologii, utilizatorii interactioneaza cu reclamele fara a parasi site-ul publisherului. Spre exemplu, cei care vizualizeaza o reclama la masini pot atinge touchscreenul pentru a afla mai multe detalii cu ajutorul animatiilor. Astfel se defineste o reclama expansiva, care, in cazul unui spot care prezinta o masina, va ofera sansa sa faceti un test drive cu aceasta. Solutia Dynamic Ads este optimizata pentru iPhone, dar si pentru terminale de noua generatie, cum ar fi cele din seria Nokia N sau cele dotate cu Windows Mobile.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×