Orange România îţi oferă Internet la liber timp de o lună cu opţiunile Orange Prepay

2.448 ori
<b>Orange România îţi oferă Internet la liber timp de o lună cu opţiunile Orange Prepay</b>Orange România are o nouă ofertă în portofoliu, care ne pregăteşte de vacanţa de vară. Operatorul oferă Internet la liber timp de o lună cu opţiunile Prepay, sărbătorind astfel sosirea verii. Nu este prima astfel de promoție

Orange România are o nouă ofertă în portofoliu, care ne pregăteşte de vacanţa de vară. Operatorul oferă Internet la liber timp de o lună cu opţiunile Prepay, sărbătorind astfel sosirea verii. Nu este prima astfel de promoție, în trecut compania oferind reduceri cu atât mai mari cu cât creşteau temperaturile afară şi era un indicator pe site-ul sau care ne arată cum scad preţurile în funcţiile de termometru.

ORANGE

De această dată se lasă cu GB de trafic cadou, zeci de giga bonus la activarea unei opţiuni PrePay, dar şi Internet la liber timp de o lună. Clienţii Orange PrePay vor primi automat 30 GB bonus la activarea unei opţiuni de minim 6 euro. 

Opţiunile PrePay sunt următoarele:

  • 5 euro: 5 GB Internet naţional + 1 lună Internet la liber
  • 6 euro: 6 GB Internet naţional + 30 GB bonus + 1 lună Internet la liber
  • 8 euro: 8 GB Internet naţional + 30 GB bonus + 1 lună Internet la liber
  • 10 euro: 10 GB Internet naţional + 30 GB bonus + 1 lună Internet la liber 

Cei care accesează contul My Orange pot activa bonusul care le aduce 30 de zile de Internet la liber, disponibil atât naţional, cât şi în roaming. Bonusul se poate folosi timp de o lună alături de o opţiune de minim 5 euro credit. Mai multe detalii aveți aici.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×