Orange România lansează noul portofoliu de abonamente, cu noi variante Orange Me şi Orange Pro

3.686 ori
<b>Orange România lansează noul portofoliu de abonamente, cu noi variante Orange Me şi Orange Pro</b>Orange România a anunţat lansarea unui nou portofoliu de abonamente, cu noi variante de Orange Me şi Orange Pro. Abonaţii primesc bonusuri de Internet de până la 80 GB, dar şi reduceri speciale şi posibilitatea achiziţionării

Orange România a anunţat lansarea unui nou portofoliu de abonamente, cu noi variante de Orange Me şi Orange Pro. Abonaţii primesc bonusuri de Internet de până la 80 GB, dar şi reduceri speciale şi posibilitatea achiziţionării în rate a celor mai noi smartphone-uri.

Clienţii pot alege abonamentele Orange Me Start fără telefon şi vor primi bonusuri de Internet care încep de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro şi pot ajunge până la 80 GB bonus lunar. Bonusurile de Internet se acordă lunar pe toată durata contractului şi se aplică atât clienţilor noi cât şi celor care îşi reînnoiesc abonamentele.

Clienţii Orange Me Start pot achiziţiona cele mai noi terminale prin conceptul de rate direct pe factură. Iată care sunt variantele de abonamente Orange Me:

  • Orange Me 11: 5 GB Internet Naţional, din care 4.1 GB limită în roaming SEE (11 euro pe lună)
  • Orange Me 16: 10 GB Internet Naţional, din care 5.97 GB limită în roaming SEE (16 euro pe lună)
  • Orange Me 21: 15 GB Internet Naţional, din care 7.84 GB limită în roaming SE (21 euro pe lună)
  • Orange Me 30: 30 GB Internet Naţional, din care 11.2 GB limită în roaming SEE (30 euro pe lună)

Aflăm şi că posesorii de cartele Orange Prepay cu vechime de minimum un an în reţea vor avea extra motivaţie să treacă la unul din noile abonamente Orange. Cei care migrează au reduceri suplimentare la cumpărarea unui nou telefon. Antreprenorii şi micii întreprinzător pot opta pentru noile abonamente Orange Pro, începând de la 7 euro pe lună.

Orange Pro vine în variante de 14, 18, 28 şi 48 de euro pe lună. Aceasta din urmă oferă, ceea de 48 de euro vine cu Huawei P30 Pro la preţ de la 309 euro cu acest abonament. Detalii extra despre noile abonamente găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×