Orange Shop din cartierul Militari beneficiază de o nouă Înfățișare

2.192 ori
<b>Orange Shop din cartierul Militari beneficiază de o nouă Înfățișare</b>Se pare că începând de astăzi magazinul Orange din cartierul Militari, situat pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 160, bl I, parter, își va întâmpina clienții cu o nouă înfățișare. De asemenea, aflăm și programul acestuia, el fiind deschis în...

Se pare că începând de astăzi magazinul Orange din cartierul Militari, situat pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 160, bl I, parter, își va întâmpina clienții cu o nouă înfățișare. De asemenea, aflăm și programul acestuia, el fiind deschis în timpul săptămânii în intervalul 8:30-19:30 și sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Odată cu redeschiderea acestui magazin, Orange a pregătit și o ofertă specială de redeschidere. Până pe data de 10 martie, clienții ce își activează fie un abonament de voce de minim 12 euro pentru 24 luni, fie își prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro vor beneficia de 20 euro reducere la achiziția oricărui smartphone.

Orange shop Militari prezintă de acum, un nou concept, prietentos în care clienții pot testa cum funcționează cele mai noi smartphone-uri și tablete, conectate în permanență la rețea, precum și serviciile de internet mobil, telefonie fixă sau serviciul Orange TV.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×