Orange anunță Top Upgrade - programul prin care clienții se vor putea bucura de un nou iPhone în fiecare an

Autor:  | Publicat în:  Operatori  Orange  Apple 2.580 ori
<b>Orange anunță Top Upgrade - programul prin care clienții se vor putea bucura de un nou iPhone în fiecare an</b>Astăzi operatorul Orange România are o surpriză pentru fanii produselor Apple, și în special pentru cei care apreciază modelele de terminale iPhone. Ei bine, este vorba despre lansarea programului Top Upgrade prin care clienții se vor putea bucura de cel

Acest început de săptămână vine cu o veste bună, dacă nu chiar foarte bună pentru fanii produselor Apple, și în special pentru cei ce apreciază în mod special terminalele iPhone. Ei bine, operatorul Orange România anunță astăzi lansarea programului Top Upgrade prin care clienții companiei se vor putea bucura de cel mai nou iPhone în fiecare an, fără a mai fi nevoie să aștepte expirarea contractului și reînnoirea acestuia pentru achiziția modelului nou lansat.

Orange Top Upgrade

Cei care vor opta pentru acest program, vor primi la fiecare 12 luni noul iPhone - telefon oferit cu 0 euro avans. Va trebui ca inițial să alegem unul dintre cele 3 abonamente fără telefon (Orange ME 11, Orange ME 17, sau Orange ME 23), și modelul de iPhone 7 pe care îl dorim a-l achiziționa. În funcție de aceste alegeri, se va calcula și taxa lunară de chirie care va fi inclusă pe factură. 

Orange Top Upgrade

Pentru a vă putea bucura de serviciul Top Upgrade de la Orange, va trebui să îndepliniți și următoarele condiții listate în rândurile de mai jos:

  • să ai un abonament Orange cu o vechime de cel puțin 12 luni
  • să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
  • să ai un abonament mai mare de 14 euro
  • să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România
Model telefonChirie
iPhone 7 32 GB38 eur
iPhone 7 128 GB43 eur
iPhone 7 256 GB48 eur
iPhone 7 Plus 32 GB43 eur
iPhone 7 Plus 128 GB 48 eur 
iPhone 7 Plus 256 GB53 eur

De asemenea, aflați că la accesarea programului nu veți plăti nimic pentru telefon, singurul lucru de pe care îl vom avea de făcut fiind de a semna contractul pentru noul abonament și de a alege modelul de telefon. Pe următoarea factură Orange vom observa următoarele taxe începând cu prima lună de abonament:

  • Chiria pentru iPhone
  • Abonamentul Orange ME fără telefon (11, 17 sau 23 euro)
  • Asigurarea premium (10 euro) - obligatorie

Avem și o recomandare din partea celor de la Orange, ce implică achiziția modelului iPhone 7 32 GB alături de un abonament Orange ME 11 + asigurare premium. Taxa lunară pe care va trebui să o plătim pentru această ofertă este de 59 euro ~ 260 lei. Mai apoi, odată cu lansarea celui mai nou iPhone tot ce vom avea de făcut va fi să vizităm magazinul Orange pentru a ridica noul model în schimbul produsului primit anterior.

Desigur, va trebui ca telefonul oferit la schimb să fie în stare bună de funcționare în momentul upgrade-ului. Cu toate că telefonul este asigurat pe întreaga perioada contractuală, există și anumite situații care nu sunt acoperite de asigurare, precum pierderea handset-ului sau eventualele daune cauzate asupra dispozitivului. În acest caz, costul produsului va trebui achitat. 

Detalii extra despre programul Top Upgrade puteți găsi pe site-ul Orange.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×