Orange Yumo și Orange Hiro, 2 noi smartphone-uri așteptate În oferta Orange România

Autor:  | Publicat în:  Orange 13.375 ori
<b>Orange Yumo și Orange Hiro, 2 noi smartphone-uri așteptate În oferta Orange România</b>Orange tocmai a lansat 2 noi smartphone-uri sub brand propriu, ce vin cu tehnologie 4G și sunt îndreptate spre piața din Europa, inclusiv România. Vorbim despre Orange Yumo și Orange Hiro. Yumo este cel mai bine dotat dinte cele 2, acesta va dispune...

Orange tocmai a lansat 2 noi smartphone-uri sub brand propriu, ce vin cu tehnologie 4G și sunt îndreptate spre piața din Europa, inclusiv România. Vorbim despre Orange Yumo și Orange Hiro. Yumo este cel mai bine dotat dinte cele 2, acesta va dispune de un procesor dual-core 1.2 gHz Qualcomm, tehnologie 4G, 8 GB memorie internă, ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD și un display ce măsoară 5 inch în diagonală (rezoluție 1280x720 pixeli).

Telefonul mai vine cu o cameră foto de 8 megapixeli, capabilă de captură video 1080p la 30fps. Orange Yumo rulează Android 4.1.2 JellyBean și va fi pus la vânzare începând cu luna noiembrie, la un preț de 0 EUR împreună cu un abonament Panteră 23 în valoare de 23 EUR taxă lunară.

Orange Hiro nu va dispune de tehnologia 4G, dar cu toate acestea el oferă specificații destul de bune: display de 4.3 inch ( 854x480 pixeli ), un procesor MediaTek dual-core de 1.3 gHz, cameră foto de 5 megapixeli și o memorie internă de 4 gb. Acesta rulează o versiune mai nouă de Android, JellyBean 4.2.

Orange Hiro

Prețul indicat de Orange este de 1 EUR împreună cu abonamentul Cangur 18, ce impune o taxă lunară de 18 EUR timp de 24 luni. în afară de specificațiile tehnice alte terminalelor, ele vor dispune de un UI mult mai simplificat și câteva aplicații software ca Orange Gestures și Orange Assistant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×