Orange vine cu reduceri de până la 50 euro pentru smartphone-uri și cu prețuri speciale pentru accesorii

1.213 ori
<b>Orange vine cu reduceri de până la 50 euro pentru smartphone-uri și cu prețuri speciale pentru accesorii</b>Operatorul Orange România vine în această perioadă cu o serie de reduceri pentru smartphone-urile din ofertă, fiind aduse discount-uri de până la 50 euro. De asemenea, beneficiem și de prețuri speciale grație unei campanii de tip lichidare stoc prin care

Pentru această vară cei de la Orange România ne-au pregătit o serie de reduceri interesante pentru smartphone-urile din ofertă, fiind aduse discount-uri de până la 50 euro odată cu achiziția la abonament. De asemenea, grație unei campanii de tip lichidare stoc, beneficiem de prețuri cu totul și cu totul speciale pentru accesoriile destinate smartphone-urilor noastre.

Unul dintre telefoanele cu reduceri interesante este și Microsoft Lumia 650 - model ce sosește într-o carcasă cu ramă metalică subțire și cu un design ceva mai diferit comparativ cu predecesorul său. La achiziția împreună cu abonamentul Orange ME 14, prețul acestui dispozitiv este acum de 0 euro (preț vechi - 29 euro). Planul tarifar de față presupune plata lunară a unei taxe de 14 euro.

Printre alte smartphone-uri incluse în ofertă se mai află și Microsoft Lumia 550, telefon al cărui preț scade cu 50 euro odată cu achiziția sa alături de abonamentul Orange ME 8. Orange mai aplică reduceri și pentru alte 10 smartphone-uri, inclusiv modele flagship - listă ce poate fi consultată de aici. Accesoriile au prețuri începând de la doar 1 euro și includ carcase, folii protecție, boxe portabile sau încărcătoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×