Google Glass prezentat În versiunea 2.0, include și cască audio

1.322 ori
<b>Google Glass prezentat În versiunea 2.0, include și cască audio</b>în ciuda prezentării lui Google Glass la fiecare mare eveniment Google, produsul întârzie să sosească într-o variantă comercială cu preț cât de cât rezonabil. Până acum doar dezvoltatorii și pasionații au obținut acest device, iar acum...

în ciuda prezentării lui Google Glass la fiecare mare eveniment Google, produsul întârzie să sosească într-o variantă comercială cu preț cât de cât rezonabil. Până acum doar dezvoltatorii și pasionații au obținut acest device, iar acum Google e gata să prezinte versiunea sa 2.0.

Pe pagina oficială Google+ a echipei de la Project Glass au fost postate câteva imagini cu cea mai nouă versiune de headset. Observăm că gadgetul e acum puțin mai mare și remarcăm și prezența unei căști audio. Google anunțase în prealabil că pe măsură ce pregătesc o lansare comerciale, ei vor dezvolta puțin hardware-ul.

Gigantul motoarelor de căutare a luat în calcul feedback-ul obținut de la primii utilizatori Glass și a dezvoltat această nouă versiune. Varianta 2.0 este puțin mai groasă și aparent poate include și lentile de vedere, cu indicația medicului. Acel earbud e o idee bună, dar implementată într-un mod ușor incomod, dacă mă întrebați pe mine.

Cum ar fi arătat un foarte mic difuzor inclus în "rama" ochelarilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×