Ovi Store, magazinul de aplicatii pentru Nokia intra in actiune din 18 mai

1.868 ori
<b>Ovi Store, magazinul de aplicatii pentru Nokia intra in actiune din 18 mai</b>Comunitatea online a developerilor a lansat un zvon conform caruia magazinul de aplicatii Store.ovi.com, unul dintre rivalii lui Android Market si App Store va fi lansat maine, 18 mai. Cunoscut drept un "iTunes pentru Symbian", serviciul a fost deschis...

Comunitatea online a developerilor a lansat un zvon conform caruia magazinul de aplicatii Store.ovi.com, unul dintre rivalii lui Android Market si App Store va fi lansat maine, 18 mai.

Cunoscut drept un "iTunes pentru Symbian", serviciul a fost deschis testarilor pentru dezvoltatorii de softuri de pe platformele S60, S40, Python si Java de acum 2 luni. Saptamana trecuta a avut loc o repozitionare a serviciului din punct de vedere al marketingului si aflam si ca peste 70 de modele Nokia vor suporta Ovi Store si ii vor putea utiliza continuturile.

In functia de reusita sau esecul acestui serviciu se va decide soarta aliantei Symbian Foundation, care trebuie sa concureze cu Apple sau Google/OHA pentru a-si impune platforma. Pana si Microsoft a lansat un serviciu similar, pentru aplicatiile Windows Mobile, putin mai pretentios in prinvinta cerintelor, dar totusi la fel de promitator ca App Store, Android Market si ofertele similare de la RIM (BlackBerry) si Palm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×