Nokia 5800 XpressMusic, supus unei autopsii (Video)

4.010 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic, supus unei autopsii (Video)</b>Dupa ce am vazut un iPhone desfacut si dezasamblat chiar in ziua lansarii sale initiale, din 2007, iata ca a venit randul popularului Nokia 5800 XpressMusic sa cunoasca o astfel de "autopsie", dupa cum puteti constata vizionand acest clip: Nu e de mirare...

Dupa ce am vazut un iPhone desfacut si dezasamblat chiar in ziua lansarii sale initiale, din 2007, iata ca a venit randul popularului Nokia 5800 XpressMusic sa cunoasca o astfel de "autopsie", dupa cum puteti constata vizionand acest clip:

Nu e de mirare ca acest terminal a fost ales pentru o astfel de "operatie", el fiind vandut in milioane de exemplare, de la lansarea sa din toamna anului trecut. Nokia 5800 si E71 sunt hiturile finlandezilor la ora actuala si va fi greu ca N97 sa se ridice la inaltimea acestora, desi acel smartphone ar fi de asemenea interesant de dezasamblat.

Observati cat de usor este scoasa bateria, dar cata migala (doar 2 minute pentru un specialist cu unelte potrivite) este necesara pentru a scoate panoul display-ului. Pe final nu va recomandam sa va purtati astfel cu terminalul dumneavoastra Nokia, nici macar daca este in stare nefunctionala.

[Via: YouTube.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×