Nokia comanda noi display-uri touch de la TPO si Wintek; Un nou smartphone se pregateste de lansare?

2.478 ori
<b>Nokia comanda noi display-uri touch de la TPO si Wintek; Un nou smartphone se pregateste de lansare?</b>Compania TPO Displays a anuntat ca a primit o comanda de panouri TFT LCD de 3.5 inchi de la Nokia, cel mai probabil pentru asamblarea handsetului N97. Intre timp Wintek a primit de asemenea o comanda de panouri touch capacitive, ceea ce inseamna ca e...

Compania TPO Displays a anuntat ca a primit o comanda de panouri TFT LCD de 3.5 inchi de la Nokia, cel mai probabil pentru asamblarea handsetului N97. Intre timp Wintek a primit de asemenea o comanda de panouri touch capacitive, ceea ce inseamna ca e posibil sa vedem pe piata un nou terminal Nokia.

Wintek este furnizorul actual de panouri touch rezistive pentru telefonul Nokia 5800 si se va pare ca va furniza si panouri touch capacitive pentru urmatoarele handseturi produse de finlandezi. Desi Nokia si-a scazut estimarile in privinta livrarilor de telefoane din 2009 inca din 2008, compania a inceput sa comande componente in cantitati crescute in luna martie si a pornit cateva proiecte care presupun dezvoltarea de noi terminale.

Producatorii de panouri touch se asteapta ca lista de comenzi de la Nokia sa creasca, iar analistii afirma ca Nokia ar putea lansa noi handseturi in al doilea sfert fiscal al acestui an, poate chiar un model cu ecran multi-touch si un succesor pentru N97.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×