Panasonic lansează camera foto Lumix CM10, cu Android 5.0 la bord şi lentilă Leica DC

1.073 ori
<b>Panasonic lansează camera foto Lumix CM10, cu Android 5.0 la bord şi lentilă Leica DC</b>Se pare că acel cameraphone despre care scriam&nbsp;cu c&acirc;teva ore &icirc;n urmă tocmai s-a concretizat, dar acest device e mai degrabă o cameră cu Android, dec&acirc;t un telefon cu camera high end. Numele său este Lumix CM10. &nbsp; La un an...

Se pare că acel cameraphone despre care scriam cu câteva ore în urmă tocmai s-a concretizat, dar acest device e mai degrabă o cameră cu Android, decât un telefon cu camera high end. Numele său este Lumix CM10.

La un an după debutul smartphone-ului Lumix CM1 a sosit şi Lumix CM10 şi trebuie precizat din start că acest model nu are funcţii de telefonie. El este o cameră point and shoot cu o lentilă Leica DC de 28 mm şi senzor de 20 de megapixeli, ce măsoară 1 inch. La bord avem Android 5.0 Lollipop ca OS, rulând pe baza procesorului Qualcomm Snapdragon 801, însoţit de 2 GB RAM.

Panasonic Lumix CM10

Alte dotări includ un display de 4.7 inch cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, 16 GB stocare, slot microSDXC şi o baterie de 2600 mAh. Terminalul oferă suport pentru conectivitate WiFi 802.11 ac şi Bluetooth 4.0 şi mai vine şi cu suport 3G şi 4G LTE. Doar conexiunea celulară îi lipseşte pentru a fi un handset. Produsul costa în jur de 850 de dolari şi deocamdată rămâne doar în Japonia.

Panasonic lansează camera foto Lumix CM10, cu Android 5.0 la bord şi lentilă Leica DC

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×