Panasonic lansează smartphone-ul P31; acesta vine cu procesor quad-core și display de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 669 ori
<b>Panasonic lansează smartphone-ul P31; acesta vine cu procesor quad-core și display de 5 inch</b>De curând, cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone din gama de terminale P. Acesta se vrea a fi un phablet, chiar dacă display-ul măsoară doar 5 inch, un display care dezamăgește datorită rezoluției de doar 854x480 pixeli. &nbsp; Panasonic...

De curând, cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone din gama de terminale P. Acesta se vrea a fi un phablet, chiar dacă display-ul măsoară doar 5 inch, un display care dezamăgește datorită rezoluției de doar 854x480 pixeli.

Panasonic P31 mai vine cu un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, sot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară VGA.

De asemenea, aflăm și faptul că display-ul dispune de un strat Ultra Oleophobic, care teoretic este menit să prevină amprentele. Pe lângă funcțiile prezentate mai sus, Panasonic P31 mai vine cu slot dual-SIM, 3G, GPS, Android 4.2 și o baterie de 2000 mAh. Panasonic P31 va sosi pe alb sau negru și va costa aproximativ 200 $.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×