Panasonic lansează smartphone-ul P31; acesta vine cu procesor quad-core și display de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 679 ori
<b>Panasonic lansează smartphone-ul P31; acesta vine cu procesor quad-core și display de 5 inch</b>De curând, cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone din gama de terminale P. Acesta se vrea a fi un phablet, chiar dacă display-ul măsoară doar 5 inch, un display care dezamăgește datorită rezoluției de doar 854x480 pixeli. &nbsp; Panasonic...

De curând, cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone din gama de terminale P. Acesta se vrea a fi un phablet, chiar dacă display-ul măsoară doar 5 inch, un display care dezamăgește datorită rezoluției de doar 854x480 pixeli.

Panasonic P31 mai vine cu un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, sot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară VGA.

De asemenea, aflăm și faptul că display-ul dispune de un strat Ultra Oleophobic, care teoretic este menit să prevină amprentele. Pe lângă funcțiile prezentate mai sus, Panasonic P31 mai vine cu slot dual-SIM, 3G, GPS, Android 4.2 și o baterie de 2000 mAh. Panasonic P31 va sosi pe alb sau negru și va costa aproximativ 200 $.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×