Oppo Find 7 apare Într-o primă imagine randată ce pare a fi reală

971 ori
<b>Oppo Find 7 apare Într-o primă imagine randată ce pare a fi reală</b>Din câte am aflat până în acest moment, compania Oppo se pregătește pentru lansarea unui nou terminal flagship pe data de 19 martie, și anume Oppo Find 7. Deja știm faptul că terminalul va fi disponibil în 2 versiuni, fie cu display Full HD, fie...

Din câte am aflat până în acest moment, compania Oppo se pregătește pentru lansarea unui nou terminal flagship pe data de 19 martie, și anume Oppo Find 7. Deja știm faptul că terminalul va fi disponibil în 2 versiuni, fie cu display Full HD, fie în varianta cu display 2K.

Cu toate acestea, rămâne un capitol pe care nu îl știm cu exactitate, și anume senzorul camerei foto. în timp ce unele zvonuri spun că Oppo Find 7 va sosi cu o cameră foto de 50 megapixeli, iată că fotografia de mai sus dovedește exact contrariul.

Oppo Find 7

Imaginea cu presupusul Oppo Find 7 scoate la iveală un display de 5.5 inch și o cameră de doar 13 megapixeli. Acest lucru ar putea însemna că într-adevăr camera aleasă pentru Oppo Find 7 este de 13 megapixeli, fie că producătorul va oferi mai multe variante, la fel cum se întâmplă și în cazul display-ului. De asemenea, cea de-a 2-a fotografie scoate la iveală un LED de notificare situat în partea de jos.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×