Panasonic lansează telefonul Eluga Ray 550; Are ecran 18:9, 3 GB RAM și vine la un preț accesibil

1.014 ori
<b>Panasonic lansează telefonul Eluga Ray 550; Are ecran 18:9, 3 GB RAM și vine la un preț accesibil</b>Din partea celor de la Panasonic mai poposește astăzi un smartphone pe piața din India și anume modelul Eluga Ray 550. Modelul de față se remarcă prin ecranul 18:9 și prin prețul atractiv pe care îl poartă, fiind vândut pentru suma de doar

Cei de la Panasonic au anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone de buget pe piața din India, model intitulat Eluga Ray 550 ce se remarcă prin ecranul cu aspect 18:9 și prin prețul accesibil. Telefonul sosește pe negru, albastru și auriu, iar un lucru interesant pe care îl descoperim este acela că Panasonic include la bord un asistent virtual propriu numit Arbo ce este bazat pe AI și care urmărește și învață din obiceiurile utilizatorului.

Panasonic Eluga Ray 550

Avem parte de un ecran HD+ de 5.7 inch, de procesorul quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz și de 3 GB RAM + 32 GB spațiu intern de stocare. Există și un slot microSD aici, un scanner de amprente în spate și tot aici o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED alături. Pentru selfie-uri există un senzor de 8 megapixeli care la rândul său dispune de bliț LED.

Panasonic Eluga Ray 550 mai are și o baterie deloc rea de 3250 mAh și următoarele elemente de conectivitate: suport dual-SIM, 4G LTE, VoLTE, Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 b/g/n și un port microUSB v2.0. În India acest telefon va fi comercializat pentru suma de numai 138 dolari. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×