Noi zvonuri indică faptul că Moto Z Play va fi lansat pe data de 6 septembrie; avem și noi fotografii

814 ori
<b>Noi zvonuri indică faptul că Moto Z Play va fi lansat pe data de 6 septembrie; avem și noi fotografii</b>Cu toate că lansarea comercială a smartphone-urilor Moto Z și Z Force încă întârzie în regiuni importante ale globului, se pare că cei de la Motorola au în plan lansarea unui nou model din această gamă, și anume a lui Moto Z Play. Acesta ar putea debuta

În vreme ce încă așteptăm debutul comercial al smartphone-urilor Moto Z și Moto Z Force, iată că Motorola se pregătește de anunțarea unui nou model din această gamă. Este vorba despre Moto Z Play - un soi de alternativă mai accesibilă la cele două produse mai sus amintite, și care va păstra conceptul de modularitate și compatibilitate cu accesoriile deja disponibile pe piață. 

Motorola Moto Z Play

Detaliul ce ne indică sosirea acestui nou model este reprezentat de către un panou publicitar amplasat în fața unui magazin de electronice din China. Afișul cu pricina ne aduce la cunoștiință și faptul că telefonul va funcționa alături de modulul cu difuzoare JBL dar și alături de cel cameră-foto Hassleblad - accesoriu ce încă nu a fost lansat oficial.

Motorola Moto Z Play

Există și alte câteva fotografii reale ale smartphone-ului, iar un zvon aduce în discuție că prețul de comercializare ar putea situat în jurul valorii de 400 - 500 dolari în China. Lansarea oficială ar urma să aibă chiar pe data de 6 septembrie și ca dotări vom primi în cazul de față un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 și 3 GB memorie RAM. De asemenea, spre deosebire de Moto Z și Z Force, acesta ne va aduce un jack audio 3.5 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×