Pantech C510 Telefon Muzical la CTIA

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.252 ori
<b>Pantech C510 Telefon Muzical la CTIA</b>Pantech a anuntat un car de telefoane noi la CTIA Wireless din Orlando in aceasta saptamana, inclusiv un terminal axat pe muzica, modelul C510. Cu un design metalic si functii audio, modelul Pantech C510 este un telefon destul de interesant. C510 este un...

Pantech a anuntat un car de telefoane noi la CTIA Wireless din Orlando in aceasta saptamana, inclusiv un terminal axat pe muzica, modelul C510. Cu un design metalic si functii audio, modelul Pantech C510 este un telefon destul de interesant.

C510 este un dispozitiv quad-band GPRS/EDGE, care cu paleta de culori deschise tinteste cu siguranta publicul tanar. Rezolutia display-ului intern de doar 128x160 pixeli este dezamagitoare, care display este completat de un ecran extern monocrom (la fel de dezamagitor) pentru divesrse informatii, pozitionat langa tastele de muzica.

In timp ce dispozitivul ofera o memorie interna de 30MB, muzica poate fi stocata pe carduri de memorie si ascultata prin castile stereo Bluetooth. O camera de 1.3 megapixeli este de asemenea prevazuta pentru telefono-fotografi.

Cum este cazul pentru majoritatea telefoanelor Pantech anuntate la CTIA, modelul C510 ar trebui sa fie disponibil in vara acestui an la un pret (binenteles) necunoscut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×