Pantech pregătește un nou smartphone de 5 inch cu scanner de amprente

1.052 ori
<b>Pantech pregătește un nou smartphone de 5 inch cu scanner de amprente</b>Pantech e compania inovatoare care ne-a oferit primul phablet cu scanner de amprente, modelul Vega LTE-A, apărut înainte de iPhone 5s. Acel model era dotat cu un ecran de 5.5 inch și a fost urmat de un Vega Secret Note cu ecran de 5.9 inch, iar acum se...

Pantech e compania inovatoare care ne-a oferit primul phablet cu scanner de amprente, modelul Vega LTE-A, apărut înainte de iPhone 5s. Acel model era dotat cu un ecran de 5.5 inch și a fost urmat de un Vega Secret Note cu ecran de 5.9 inch, iar acum se pare că Pantech trece și la telefoane, pregătind un handset de 5 inch cu senzor de acest gen.

Rețineți că Pantech e o companie sud-coreeana, deci se inspiră împreună cu LG și Samsung din aceeași plajă de consum a tehnologiilor. Noul smartphone Pantech va debuta luna viitoare și din păcate nu avem prea multe detalii despre el, în afara faptului că va integra un display Full HD de 5 inch. în 2013 printre companiile care au lansat terminale cu scanner de amprente s-au numărat și HTC cu One Max și Apple cu iPhone 5s.

Vega Secret Note de la Pantech s-a vândut deja în 200.000 de unități în Coreea de Sud și sunt sigur că telefonul care urmează va avea un succes similar. încă nu e clar dacă handsetul va fi disponibil exclusiv în Coreea său și pe alte piețe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×