La un an de la preluare, Pantech se pregătește de revenirea pe piața smartphone

910 ori
<b>La un an de la preluare, Pantech se pregătește de revenirea pe piața smartphone</b>Pantech este un nume pe care nu l-am mai auzit de o bună bucată de timp, denumire purtată de către o companie de origine sud-coreeană. În septembrie 2014, pe fondul unor probleme cu debitorii s-a decis vânzarea acestei firme - lucru ce s-a concretizat

În luna septembrie a anului 2014 aflam și despre vânzarea companiei Pantech - producător care la acea vreme se afla pe locul 3 în topul celor mai mari producători din Coreea de Sud. Pe seama unor probleme cu debitorii, s-a decis ulterior scoaterea la vânzare a companiei, lucru ce s-a și concretizat, aceasta fiind achiziționată de către un consorțiu tech format din firmele Optics (96%) și Solid (4%). 

La aproximativ un an de la vânzarea propriu-zisă ce a redus numărul de angajați la 750 din totalul de 1.400, iată că Pantech este gata pentru revenirea sa pe piața smartphone, fiind programată o dezvăluire chiar pentru data de 30 iunie. Dacă în trecut vedeam și modele high-end în portofoliul producătorului, de această dată s-a hotărât ca modelele viitoare ce vor ajunge pe piață să fie doar versiuni low-cost și mid-range.

Acest prim terminal pregătit de către sud-coreeni poartă numele de cod SKY IM-100, iar printre dotările sale am putea întâlni un display de 5.1 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 430 și posibil tehnologia de încărcare wireless. Sistemul de operare ales va fi Android 6.0 Marshmallow, platformă ce va sosi însoțită de către o interfață personalizată a producătorului. Se zvonește totodată și un preț cuprins între 228 și 304 euro pentru acest model.

Cât de bine va arăta noul dispozitiv aflăm săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×