Motorola Moto G Cinema ar putea fi un nou device cu funcții axate pe multimedia

807 ori
<b>Motorola Moto G Cinema ar putea fi un nou device cu funcții axate pe multimedia</b>Iată că pe lângă Moto E, un device despre care se tot vorbește în ultimul timp, apar și zvonuri cu privire și la alte terminale. Un astfel de exemplu este și Moto G Cinema, o denumire ce a fost postată de către zvonacul @evleaks pe proaspătul...

Iată că pe lângă Moto E, un device despre care se tot vorbește în ultimul timp, apar și zvonuri cu privire și la alte terminale. Un astfel de exemplu este și Moto G Cinema, o denumire ce a fost postată de către zvonacul @evleaks pe proaspătul său site. Deși acesta nu precizează cu exactitate dacă Moto G Cinema va fi un serviciu sau un device, noi tindem să credem că Lenovo pregătește un nou device sub branding Motorola.

în cazul în care presupunerea noastră se dovedește a fi adevărată, atunci ne așteptăm la un phablet cu display de 5.5 - 6 inch ce va integra difuzoare dispuse lateral la fel cum am văzut și pe modelele HTC. Această diagonală ar permite astfel vizionarea în condiții optime a unui film prin intermediul unui stand special inclus în pachet.

De asemenea, Moto G Cinema ar putea vechi la pachet cu numeroase funcții prin care utilizatorii vor putea distribui conținutul video via cablu sau DLNA către dispozitive de streaming cum ar fi Google Chromecast sau Smart TV. O surpriză ar constitui însă integrarea unui mini-proiector ca și în cazul lui Galaxy Beam, produs realizat de către Samsung. Voi ce credeți despre această denumire? Să fie doar un serviciu sau mai mult de atât?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×